Fullsmäckad!

Idag har jag fullt upp! SKa klippa mig kvart över elva =) Sedan möter Marie mig på Torp och vi beger oss in till stan. Vi hade tänkt fika i stan men vi får se vad som h'änder, vågar inte planera något, tar det som det kommer. Sedan vid 17:00 ska vi ha pizza och karaoke kväll med fotbollslaget. Det ska bli skojssigt. Sedan är det hem och nana kudde. Är så trött, vet inte varfför.

Och någon gång under dagen ska jag upp till min käre far och se hur han mår. Önskar att snart kunde bli bättre. Tycker knappt det går framåt. *suck* Hade med mig Åsa i förrgår och gud va glad min far blev. Han tycker det är jätteroligt när mina vänner, som han känner, följer med. Tror det hjälper honom att bli frisk. Så idag när jag ska upp ska Marie hänga med. Liten överraskning sådär för hoom.

Igår var jag och solade. Solade 30 minuter i ett väldigt bra solarium, kan väl säga att jag fick lite färg i alla fall =) Sedan passade jag och Kim Emma när Anneli skulle klippa sig. Hon är för härlig den ungen =)

På kvällen vid 17:00 var det träning på sportlife med laget som gällde. RPM och core. Var helt slut efter ett pass med RPM. Coren tycker jag inte är så jobbig, men men.

Nu ska jag snart dra mig till bussen.
Ha det gott!

...

Varför? Guud vad jag ångrar mig.
Det tjänar ju inget till överhuvudtaget.
Men gjort är gjort och kommer aldrig igen =(


Tjoho!

Har nyss köpt mig ett spel, ett sällskapsspel kan man säga  =P
Fast det är endast till för mig och pojken  =)
Endast för två spelare..

Vad kan det vara???
*skratt*


Måndag 28/1

Idag ska jag jobba. Hade hellre velat vara ledig, Jobbat många dagar i rad nu. Men ledigheten får vänta tills imorgon. Då är jag lååångledig. Ända tills på fredag.

Börjar iofs klockan ett idag så det är inte så jobbigt faktiskt. Jobbar till stängning och är nog inte därifrån förrän tidigast helv nio. Missar träningen =( Igen... Måste ta igen det snart..

Fick nyss ett sms från Marie ang ta en fika på torsdag. Så sakta men säkert fylls mnin vecka upp med grejjer att göra. ÅÅH! Jag är så populär =P *skratt*

Var och solade igår efter jobbet. Hur skönt som helst. Sedan åkte jag och hämtade upp syster yster och tog en sväng förbi min älskade far. Han mådde efter omständigheterna bra. Guud va den guben är populär. Så mycket besökare alltså, det är tur att man inte spärrar av hela avdelningen med folk =S  Sedan åkte vi till ICA och handla och sen åkte jag till mamma. Hon ville ha hjälp med att sätta in en annons på blocket, hon ska sälja sin bil.

Sen bar det äntligen av hem. Fan, det såg ut som ett bombnedslag efter min och Åsas förfest. Man hade lätt kunnat tro att vi var en tio tjejer på den förfesten kan jag ju säga =) Strax efter att jag kom in genom dörren kom Kim =) Han hade tränat innebandy, så han hoppa in i duschen direkt. Sen lagade vi lite mat och tittade på filmen på 3:an klockan 9.

Nu ska jag nog städa lite här och betala räkningar. Sedan göra sig i ordning för att dra till jobbet =)

Ha det gott!

Asså!

Folk är så lättirriterade ibland.

Bara som en sån sak. Har man en blogg, räknar man då med att det ska vara en "hemlig" dagbok eller nått då eller? Det är klart så in i h*****e att folk läser, och även folk som inte har med ens privata liv att göra. Varför då skriva om ens privatliv om man inte klarar av att ta smällen?!?! =S  *skratt*

I en blogg kan man skriva ner sina privata tankar och vad som händer i ditt privata liv. Men då måste man ju även klara av att ta smällen när någon kommenterar det?? Annars får man sluta skriva privata saker, om man nu är så fisförnäm av sig.

Party!

Halloj!

Nu är det snart dags för lite galej! Ska bli hur kul som helst att komma ut och träffa massa folk =)  Sitter just nu hemma och väntar på att Åsa ska sluta jobba. Hon ska sluta vid nio så det tar en stund innan man kan börja dricka =( För jag har hört att det inte är så bra att dricka och köra samtidigt =P

Håller med Åsa (http://neeelima.blogspot.com), det hon skriver om störningar på folk. Egentligen går det åt alldeles för mycket tid till att störa sig eller förstå hur andra tänker? Föredetta vänner, pojkvänner, familjen, när och kära helt enkelt, Och framförallt vad kunder tänker med och på??? *suck*  Ska man verkligen rusa in saker som känns bra istället för att vänta och se om det bara var en känsla just då?? Ska man verkligen ta allt på allvar? Jag är rädd att folk man känner kommer bli sårade eller helt enkelt att det går åt helvete. Men det är väl för en annan har mer vett i huvudet än vissa. Helt enkelt ett avslutat kapitel och halt enkelt skita i det och gå vidare. Mår mycket bättre då, och spiller inte onödig tid med att läsa skit!

Så när jag hämtar Åsa sen ska vi tjajta ut detta kapitel och gå vidare med våra liv och helt enkelt leva livet, för det är vi ju BÄST på!!!!  Har varnat Kim för att stöta på oss ute på stan sen. Det är inte många som klarar av BÅDE mig och Åsa när vi är hyper, går på redbull eller är fulla. Det är tur jag har dig Åsa att flumma runt med och verkligen driva med folk! Så skoj vi har!

Har precis som vanligt det verkliga i-landsproblemet!!! Vad ska jag ha på mig??? *suck* Får väl gå bort till mina garderober och rota lite =)

Ha en bra helg nu alla läsare =)

Skönt!!

Nu har jag varit ute och sprungit lite, med betoningn på lite. Sprang hemmifrån mig till Åsa utan stopp :D riktigt nöjd. Satt där en stund och tjatade. Sedan sprang jag hela vägen hem. Tar iofs bara 10 minuter en väg men det kändes som jag behövde det för att rensa tankarna. Hade jag sprungit fram och tillbaka utan stopp hos Åsa så hade jag haft samma sträcka som vi kör innan inomhusträningen på måndagar och torsdagar.

image241

Var hos min pappa innan också. Usch vad hemskt det är att se han ligga i en sjukhus säng. Man kan ju inte göra nånting!!! *suck* Och han som alltid har varit pigg, fräsch, uppe, i farten, ja helt enkelt oförskämt pigg för att vara 80 år! Men det är klart, helt naturligt att något sånt här händer. Bara att bita ihop. Det hade kunnat vara en mycket allvarligare blodpropp/stroke än vad det var.


Hemma

Hoppade träningen idag. Kände inte för att träffa folk. Har en liten fundering på att ta en joggingrunda faktiskt. Hade varit skönt att få rensa tankarna lite. Mycket som snurrar i huvudet nu. Men det är stabilt än så länge.

Var upp hos min pappa nyss och kollade läget. Han sluddrar ju givetvis lite efter blodproppen men det är inte alls så farligt som man trodde först. Troligen var det bara något litet. Men fan va rädd jag blev när jag fick höra det beskedet!!! Ville verkligen inte jobba just då, förståligt kanske?

Det är tur man har vänner att prata med som kan få en på andra tankar,

Nej nu får jag nog ta en snabb löpning i alla fall.

Tjohej!!!

Älskade pappa!

Du måste, måste, måste bli bättre.
Klarar inte av detta längre!
Lovar att tänka på dig, besöka dig, prata med dig, älska dig - vad som än händer!

Älskar dig Pappa!
Alla mina tankar går till dig just nu!

LOVE!

Ytliga eller?

Har märkt det och även upplevt detta några gånger. Har till och med hört andra tjejer tala om det och fått det bekräftat. När man går in på Gina Tricot så bemöts du väldigt sällan trevligt. Det är precis som du bara är en droppe i havet för dom. Dom är de vackraste du någonsin kommer se och beundrar du dom inte så är du inte värd att handla där. Nu låter det egentligen väldigt nedlåtande men känslan du får när du handlar där är ingen vidare. Det är väldigt synd faktiskt, för dom har väldigt fina kläder där. Även om jag nu är i utav största kropssformen för att handla där så kan det finnas fina toppar bland annat.

Men det makalösa som jag märkt och får mig att tycka att dom är ytliga är att när jag kommer in där med mina jobbarklader, eller rättare sagt TM tröja med min namnskylt på, så är dom helt underbart trevlig som helst. Gjorde ett litet test för att verkligen se om det var så. Jag gick ena dagen in för att prova en topp, i mina vanliga kläder, blev bemött på ett snobbigt sätt och dom var verkligen inte alls trevliga när jag provade kläderna. Dagen efter gick jag in för att köpa den toppen jag provade. Blev då bemött utav samma tjej på ett helt annat sätt! Hon var hur trevlig som helst och pratade allmänt om torp och kunder med mera.

Kan det verkligen vara så att dom är ytliga eller spelar dom trevliga när någon på samma köpcentrum handlar där?

Nog om detta. Handlar ändå mer på Vero Moda då dom har mer normala storlekar och passform för mig. Sedan tycker jag bättre om deras utbud. Men om Gina Tricot bara hade ändrat sin attityd på deras personal så hade dom kommit långt.

Nu blir det lite slötittande på TV =)

Dålig på att uppdatera =(

Har just fått reda på att min kompis ska bo ihop med en nudist  i fyra månader =) Att jag inte höll på att garva ihjäl mig!!!  Ja man kan ju säga att hon kommer få så MYCKET utav honom framöver =P

Annars händer inte så mycket här i min lilla lya förutom besök titt som tätt utav Kim eller Åsa. Kan ju säga att jag aldrig sovit bättre än vad jag gjort nu dom senaste dagarna =)

Ska baka en liten kladdkaka tills pojken kommer. Han skulle träna innebandy så nu är jag ensam fram tills ca halv elva då han kommer och skulle sova här i natt. Stackarn han är ledig imorgon och jag ska upp halv åtta!!! Jobbar 9-18 *suck* sedan är det träning och äntligen ska jag få vara med och jogga =) 

Skit!

Det gick skit idag på turneringen, precis som jag trodde. Men något bättre än jag trodde också =/ Går det?? Haha.

Nu är jag uppe hos min kära mor och fixar internet, kopplar dator, tv-anläggning, mobilen och ja, helt enkelt allt det tekniska. Trodde jag skulle bli galen där ett tag, men jag löste det ändå =) Nu är det bara telefonen vi ska få igång. Som ni kanske märker så har jag fått igång internet i alla fall =)

Snart bär det iväg till Kim. Ska se på Singing Bee om jag får bestämma. Han har inte så mycket att säga om det. Mohahaha! Får se om jag kan få sova ut imorgon. Börjar ju inte förräns vid 12 så det är rätt skönt. Sedan måste jag kolla till min katt. Undrar om han kommer hem nu om jag ropar. Känns lite dumt att lämna honom ute en natt till =/ Men han klarar sig väl?

Ha det gott!

Nervös?

Blrjar bli lite smått nervös nu inför imorgon. Fotbollsturnering =/
Det gick väl sådär bra dom två träningarna jag har haft efter operationen. Men men, jag får göra så gott jag kan. Det värsta av allt är att det börjar klockan 10 redan!?! Samlingen är vid 9, så jag lär ju inte vara piggast i stan =)

Ikväll blir det till att ta det väldigt lugnt. Ska hjälpa min kära mor att flytta och dra massa nya kablar i hennes lägenhet. Det blir lätt så när man är det ända tekniska snillet i familjen =P Sedan är inte mina kära vänner heller så sena på att utnyttja det =) Men jag tycker bara det är kul att kunna hjälpa till med något.

Så jag har köpt en tv-antennsladd, koaxialsladd med kontakter för hennes modem och en ny mobil till henne. Sedan kommer jag få sitta i några timar och förklara hur denna mobilen funkar och fixa in låtar m.m. Plus att jag ska koppla ihop hennes tv-utrustning och modemet till datorn. Sedan blir det hem och bums ner i sängen =)

Nu ska jag förbereda stängning i butiken, äntligen på väg hemåt!

Boooring!

Det är så tråkigt att stå i butiken själv. Jag tackar Gud för att vi får lov att använda internet alltså. Börjar bli väldigt trött, som tur är så slipper man göra mat när man kommer hem =) Jag kan nog vänja mig vid detta!!

Ska bli skönt att komma hem och lägga sig i soffan. Går det något bra på TV:n idag tro??

Nu ska jag ringa ett samtal..

Tack och hej!

Meee!

Fortfarande.. En bild säger mer än tusen ord =)

image240

Detta är bara såå jag!


Kluven ?! =/

Snyggt eller inte?
Vågat eller desperat??

image239

Skädespeleskan Tess Smith i en minst sagt avslöjande klänning.

Vad tycker du??

Så nu är det tillbaka??

Vad gillar du bäst?
Och varför??

image237 

image238


Fotboll eller hockey??
Utöva eller titta?

Trött!

Är fruktansvärt trött, vad kan det bero på??

Fick oväntat hoppa in och jobba idag på min lediga dag. Dock ingen fara då jag inte har så mycket annat och göra när jag är ledig. Folk bara klagar på att jag inte gör något =P

Snart börjar träningen också. Klockan åtta närmare sagt, samtidigt som jag stänger butiken. Så dessvärre missar jag dom första 25 minuterna, men det är bara joggning som gäller då, så det är skönt på ett sätt men tråkigt på ett annat. Hade behövt konditionen.

Imorgon blir det heldag på jobbet =( Men sedan väntar det troligtvis en överraskning när jag kommer hem =) Hoppas hoppas.

Idag fick jag även reda på vart min post har tagit vägen =) Eller viss del av den. Tydligen har den nya lägenhetsinnehavaren till min gamla lägenhet fått den. Och då har jag ändp adressöndrat. Konstigt. Men nu vet jag i alla fall vart den tagit vägen. Det jag saknar mest är mitt M3 magasin som jag får av teknikmagasinet.

Kan inte sluta tänka på det. Går inte! Är så glad!  =)


Flippar!

Du fattar inte hur underbart det är?!?!?!!?

En bild säger mer än ord =P

image235

Eller vad säger du???  =P

...

Whats happens with my life??? =/

image236

Lite bilder från veckan =)

Från tjejkvällen vi hade häromdagen =)
Cilla och Åsa kramas lite i ett spel som heter upp till bevis.
Och i detta moment (kropp mot kropp) ska man klara så många kroppsanvisngar som möjligt.
Som mest klarade dom 8st.

image231

Va!!! Är Åsa där?!?! =P

image232

Datorn var givetvis inblandad =)

image233

Det vart..

... utgång igår. Klockan Nio på kvällen kom Åsa och hämtade mig och dumma, smarta Sandra glömde ju givetvis spriten hemma, så vi fick åka tillbaka. =/

image230

Vart inte den roligaste utgången jag varit med om men en del roliga folk träffade man i alla fall =)

Utgång?!

Det ser ut som att det blir utgång som gäller snart.
Åsa (neeelima.blogspot.com) slutar klockan 9 och efter det så blir det fest =)
Hon skulle hämta mig när hon slutat, det var ju snällt av henne.
Sedan ska vi tigga skjutts utav någon så vi slipper gå ner till stan i ösregnet.

Idag har jag i vart fall jobbat.
Det var en hel del folk på torp idag faktiskt.
Troligtvis för att det är sista helgen det är mellandagsrean!?
Imorgon är det sista mellandagsrean-dagen =) Då blir det nog säkert också lite folk.
Roligare då. Förutom att vi börjat med en stor inventering på 500 artiklar. *suck*

Nu ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig.
Det är ett evighetsjobb =)

Ha en bra helg!

baka baka lite kaka =)

Idag har Marie varit här från 8 fram tills nu. Så jag har varit uppe tidigt idag också =) Känner mig riktigt stolt. Kanske kan vänja sig vid sånt här? Vi har bakat en massa, och även hunnit med att laga mat.

image229

Ena bakverket blev lite misslyckat då vårat ögonmått inte ville vara med =( Så det blev bara en röra alt ihop. Det skulle ha blivit sega chokladrutor, men men.

Sedan bakade vi skurna chokladrutor. Mina favoritkakor!!! Älskar dom. Och vi hann även med rulltårta. Så nu har jag lite att bjuda på när jag får gäster. Eller så har jag något gott till filmen ikväll =)

image227

image228

Nu ska jag försöka få tag i Cilla. Vi skulle troligen hitta på något, få se hur det blir.

Ha det gott!

Skaffa ork!

Idag orkar jag inte skriva något större. Har varit igång sedan halv åtta i morse =( *suck* Det är jag inte van vid. Men nu är det bara en sista koll kvar på sjukhuset innan jag kan släppa allt och gå vidare. Fick sällskapo till sjukan idag, väldigt trevligt. Blev lång väntan från det att blodprovet togs klockan nio tills vi kom in till läkaren - en timme!  Skratt, vi satt båda och beklaga oss över att det skulle ta sån tid. Kom en del roliga/sjuka/irriterande kommentarer från sjuksköterskorna när dom gick förbi. Och vi var inte sena att beklaga oss. Lite trötta och mitt sällskap var lättirriterad. =)

Nu ska jag göra i ordning lite nyponsoppa till mig, sedan ska jag sätta på en bra film och päsa ner mig i soffan.

Imorgon kommer Marie in, och vi ska baka =) Var evigheter sen jag gjorde det sist. Blir kul med lite sällskap. Passade bra när vi båda var lediga samtidigt. Återuppt förlorad tid och förnya vänskapen =)

Idag lades min fars hus ut på försäljning =/  Det var värsta skumt att se sitt eget hus på bild på hemnet.se och så skumt det kändes. Går inte beskriva. Jag är givetvis glad att pappa äntligen säljer, så han kan komma på fötter igen och skaffa sig något lite mindra. Han blir ju inte yngre precis. Men samtidigt känns det skumt att någon anna ska köpa och bo i det huset man växt upp i. =S  Men det blir säkert bra i slutändan =)

Ojdå. Det blev visst ett ganska långt inlägg ändå. Det blir lätt det när man gillar att skriva =)
Men nu ska jag kila iväg och göra nyponsoppan, mums!
Ha det bäst!

Förvånad!

Snacka om att jag blev paff!
Men det är kul att du hänger med i alla fall =)

Nu är han hemma!!

Nu kom Rocky in. Efter att ha varit ute JÄTTElänge.
Skänt att ha någon att mysa med igen. Var så tomt i sängen inatt =(
Nu vandrar han av och an här i lägenheten och vet inte vart han ska :/

Konstigt nog är han inte ett dugg blöt. Bara om tassarna.
Så jag funderar på vart han är när han är ute.
Om han springer in hos ¨någon annan under tiden?

image226

Här är han min älskade pisse =)

Vad tycker du??

Fortsätter i samma anda =)

Vad tycker du?
Vem bär upp klänningen bäst?
Kirsten Dunst eller Reese Witherspoon?

image225

Halle Berry snygg ändå!

image224

Så här vill jag också se ut den dagen jag blir gravid.
Att vara så snygg även när man är i åttonde månaden år fantastiskt.
Halle Berry har alltid varit snygg, och nästan snyygare nu när hon är höggarvid.

Det är bara att vänta och se hur det blir den dagen jag får bulle i magen =)

Rcoky!!!

Vad gör man under tiden man sitter och väntar på att Åsa ska ringa?
Nej jag vet faktiskt inte helt ärligt.

Jag har dammsugit, skurat golven och ätit lite lasagne.
Va inte så hungrig så jag slängde typ hälften av maten.
Så nu är jag hungrig igen. Typiskt.
Ligger några clementiner där borta på köksbordet. Det kanske vore gott.

Min katt har varit ute ända sedan igår kväll då jag släppte ut honom. Undrar var han håller hus. Förvånad att han över huvudtaget gick ut. Han är så fruktansvärt livrädd när det gäller allt.  Har världens harigaste katt. Men också världens sötaste. Rocky brukar inte gilla att vara ute när det är ljust. För någon kan ju se honom!!! Usch, det vore ju hemskt. Så nu kan jag nog inte få in honom i lägenheten förrän det mörknar. Han ligger säkert och trycker någonstan och inte vågar visa sig.

image222

Vad tycker ni?

Ska börja med en ny fas i denna blogg.
Här får ni som läser vara med ochtycka och tolka bilderna själva.
Givetvis får ni tycka till i vanliga fall också =P

Så - shoot - det första inlägget blir enkelt och fantasilöst.

Vad tycker ni?
Blond - eller - Brunett??

image220  image221

Hade inga bättre bilder.
Men - Whatever!

Varsågoda, ordet

Sandraprat

Snart ska jag få börja med träningen igen. Det är konstigt det där. Att när man inte kan eller får träna, det är då man vill göra det som mest? Jag lovar er att när jag väl är fit for fight igen så kommer min lust för att ta på mig löparskorna vara borta! Men jag har lovat mig själv att vara fit för beach 2008. Jag kommer säkerligen spy galla över löpningarna, men förhoppningsvis hittar jag någon slag morot.

Jag måste verkligen börja äta rätt mat och sånt igen. Jag vill inte kalla mig tjock, men om jag inte slutar med detta så lär jag väl blir det inom en snar framtid. Hade inte varit fel att hjälpa kilona bort med rätt kost. Dessutom lär jag ju må så mycket bättre och min hy få en finare lyster. Det får bli mer frukt och grönt i min kyl helt enkelt. Och mycket mer lagad mat än nu.

Idag har jag i vart fall varit ledig, så jag har tagit mig en promenad, eller två rättare sagt. Sammanlagt så gick den väl på en timme. Den sista där var ingen rolig stund. Märkte att jag inte riktigt klarar av min gång-takt än. Varför ska det ta sån tid att läka?? Någon som är kunnig eller har kompetens inom området. *suck* På fredag är det återbesök på sjukhuset, denna gånge slipper jag åka till Näl i alla fall =) Och förhoppningsvis slipper jag gå själv till läkaren. Mycket trevligare med sällskap. Det går inte att komma ifrån, men jag blir helt enkelt livrädd så fort jag kliver innanför dörrarna där borta på avdelningen. Så det ska bli väldigt skönt med lite sällskap. Och det gör nog personen i fråga lite nytta =)

NU ska jag ger er ett "Vad tycker du" - inlägg. Kommer ju givetvis hamna innan denna. Sedan blir det nog sängen. Börjar bli trött i ögonen =P

Natti natti!

WHAT!

- "Tjenna! Vad gör du inatt??"

Vad svarar man på ett sådant sms???
Hmm..


När ska det ta slut??

Idag gör det ont.
Längtar tills den dagen då det är läkt så jag kan gå vidare.
Hoppas jag inte gjorde något dumt igår när jag jobbade.
Kan ju i och för sig överansträngt det så det gått upp något nånstans?

Har i alla fall kontaktat sjukvårdsupplysningen.
Hoppas dom kan tala om för mig vad som hänt.
Annars blir det raka vägen till akuten =(

image219

Gammal bild på mig när ajg var blond =S
Gillar inte vara med på kort, syns det??

Bra dag..

Trots jobb så har det varit en bra dag idag.
Jag fick påminna mig själv dock flera gånger att inte lyfta alla tunga grejjer.

Fan vad kartonger vi har på jobbet nu asså.
Massa återskick och grejjer. Varor från julen ska tillbaka till lagret bla.
Så idag har vi packat varor i kartonger och, ja, kartongerna får INTE PLATS längre.
Vart ska man ställa dom?
*suck*

Men jag fick i alla fall gjort mycket.
Efter jobbet gick jag ner till stan och fikade med Kim.
Kul att träffa honom och tjata.

Nu ska jag nog sätta på en spännande film och slappa i soffan.
Ledig imorgon!!!
Och ända fram till helgen!

Bjuder på en bild, taget på jobbet.
Glad är jag i alla fall =)

image218

Jobb imorgon

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och sova.
Ska jobba imorgon.
Förhoppningsvis kommer det gå bra.

Har böjat få en del ont nu, men det är bara för att jag envisats med att inte ta något smärtstillande idag.
Och givetvis har det inte läkt så väl så att det slutat värka.
Imorgon blir det till att ta smärtstillande innan jobbet så jag inte svimmar...

Natti natti

SAKNAR!!!
image217

Nyår

Lägger upp väldigt dåliga bilder från nyår.
Måste verkligen skaffa mig en bättre kamera snart.

När vet man att nyårsfesten börjar spåra ut??
image214

Jo när Jörgen börjar linda in sig själv i plastfolie.
"Jag är i alla fall smart nog att göra hål för andningen!!" (citat Jörgen)


Givetvis så var Sing Star med på ett hörn. Kan ju inte säga att det gick så vidare bra för vårat lag.
Men här är det i alla fall Cilla som sjunger, tror det var Pinks låt.
image215


Kato och Jörgen råkade även förstöra en stol.
Vet inte hur det gick till för jag befann mig vid Sing Star.
image216

Helt plötsligt så här man bara ett stort PANG! Och sedan en massa som skratta.
Kan ju säga att det sg rätt roligt ut och Jörgen fick även kramp samtidigt när dom ramla.

Nyår var allt rolig, även om man blev tvungen att vara nykter =(
Nu är det et nytt år att se fram emot med nya möjligheter och mycket däran!!

Gott nytt 2008!

Inte redo

Igår upptäckte jag att jag inte riktig hade kraften som behövdes för att gå ner till stan.Det är väl typiskt att man ska behöva öva upp något sådant också. Inte nog med att jag är livrädd för att dusch nu. Är ju en sån jävla fegis, livrädd för att det ska göra ont. Nu hade lite morfin suttit fint om jag skulle duschat. Men man ska ju inte missbruka sådant.

I morse hade jag världens mysstund. Det var helt underbart att ligga kvar i sängen och mysa. Eller jag låg kvar ända tills Åsa ringde. Åsa ska plumsa hit i snön så vi kan finna på något. Vet inte riktigt vad vi ska finna på, men just nu hade det suttit fint meden bil kan jag ju säga. Hade ma kunnat tatt den till torp och kika lite.

Jag har världens funderinar på om jag ska jobba imorgon. Det borde ju inte vara så jobbigt då jag står still mestadels? Och jag har ju chansen att kunna sätta mig ner när jag behöver. Detvärsta är bara att min kollega inte börjar förrän klockan ett. Så kommer det någon kund som ska ha något tungt, vad gör jag då?

Idag hoppas jag att min vetekudde kommer in till stan. Exet har lovat att ta in den till uddevalla någon gång underdagen idag då han var ledig. Hur kan man glömma en sån viktig sak när man flyttar? *suck* Ska bli spännande att se vad mer jag glömt.

Nu ska jag invänta Åsa här, kanske ska möta henne? Det är ju så himla mycket snö ute, jättemysigt. Önskar att jag hade kunnat vara ute och leka snöbollskrig eller åka pulka =)

Ner på stan?

Kanske att man ska ta sig en sväng ner till stan idag? Eller kanske åka en sväng till torp?
Tror faktiskt att jag klarar av att gå längre sträckor nu utan att bli snurrig.

Jag har börjat fundera på om min katt är uttråkad. Han har aldrig något att göra.
Går ut gör han sällan, för han är väldigt väldigt kräsen. Han går nämligen inte ut om det är kaltt, regnar, snöar eller om det är mitt på blanka dagen. Någon kan ju se honom om det är ljust ute. Men jag få se om jag kan få ut han en stund idag i alla fall. Just nu ligger han i sitt favorithörn och vilar. Kommer fram till mig ibland och säger hej och ska gosa. Just nu så kan vi inte gosa så bra då han alltid brukar ligga på min mage, där jag för tillfället har väldigt ont. Men det kommer nog gå över så småningom.

Jag gjorde en fasansfull upptäclt förut. Jag har inget toalettpapper! Gah! Fick ju använda servetter med Tweety på. Skratt. Det ser rätt roligt ut nu när jag har rullat upp dom på toarullehållaren. =)

Nu ska jag ringa min kära lillasyster och höra hur det går för henne.
Kanske vi kommer ner till stan idag.

Ha det gott!

Den nakna sanningen

image213

Osminkad och nyopererad...

Bättre

Nu är jag på bättringsvägen. Skönt att få sova hemma efter två dygn på sjukhus, men saknar faktiskt servicen lite =) Hade varit skönt med någon här som tog hand om mig. Men det är bara att vänja sig.

Jahopp. Vad ska man göra idag då? Få se om någon vänlig själ är hemma och har lust att träffas?

Mitt omslag över naveln fösvann nu efter jag duschat. Usch som den ser ut. Helt förstörd. Men hoppas det blir bättre när den är läkt och svullnaden gått ner. Just nu ser jag faktiskt gravid ut =/

Nu ska jag kontakta yttre världen och se vad den har för sig.
Ha det gott!

Nu är det över

Vet inte om jag använt den rubriken förut, men nu är det verkligen över. Känns precis som jag blivit överkörd av en ångvält eller likande.

Kom precis innanför dörren efter två dygn på näl. I tisdags, nyårsdagen, fick jag akut åka in till Näl för den smärtan jag har haft i magen i några dagar. Nu blev den outhärdlig. Cilla var så himla underbar och gav mig skjuts till Näl och väntade med mig på akuten och var med mig hela tiden. Jag var så snurrig och nervös så jag hörde knappt hälften av det som sades av läkaren. Det ända jag kunde höra och som fastnade i huvudet var operation.

Igår på förmiddagen var det min tur. Jag rullades ner till operationssalen i min säng och sövdes. Det var väl, om man kan uttala sig på det sättet, det roligaste på operationen. Snacka om en billig fylla. Det var spännande att se hur länga jag klarade att stå emot sömnmedlet som pumpades in i mina blodådror. Tror att det knappt tog en minut innan jag stensomnade.

Hela dagen igår gick åt att sova ruset ur mig. Kan inte fatta att man kan vara så trött, men gud så härligt att bara få sova bekymerslöst. Blev ju givetvist väckt några gånger utav läkare som titta till mig. På kvällen kom Cilla, Pia, mamma, Anneli och Emma och hälsa på. Jättehärligt att slippa vara ensam, även bara för en stund.

Men nu har jag äntligen kommit hem. Ska sätta på en bra film och mysa ner mig i soffan. Det ända jag saknar nu är min vetekudde som exet skulle vara så gullig att leta upp och någon att krama om. Förhoppningsvis kommer någon att krama om till kvällen. Annars klarar jag mig bra med katten =)

Nu ska jag vila min mage..


RSS 2.0