Hejsan!

Måste bara tala om att jag är kass på mat. Har så dålig fantasi när det gäller att laga mat. Usch. Som tur är har jag en ängel i Norge som ger mig tips på bra och nyttig mat! Älskar dig!

Nu har jag gett mig fan på att jag ska komma i form inför beach-07!!! Ska ligga i hårdträning nu och skärpa mig med maten. Var inne på en hälsokostbutik idag när jag hade rast och handla lite grejjer. Köpte lite tillskott med omega 3 och 6, eftersom jag äter så himla lite fisk. Sedan köpte jag något doseringsmedel som jag ska käka/dricka innan frukost som tydligen ska rensa igenom kroppen rätt bra. Och resultatet blir viktnedgång och bra mage! Vilket behövs! Får se om det funkar.

Nej jag har fått nog av alla blickar och alla tankar så nu får det räcka. Jag vill inte vara tjock längre så nu ska jag fan med gå ner i vikt. Det som mest stör mig är mig själv, att jag själv inte är nöjd med mig. Sedan blir det itne bättre utav att andra hela tiden ska kommentera det... Blä säger jag bara. Är ganska långt ner för tillfället. Och det finns ingen som kan rycka upp mig för tillfället. Inte ens pojken, visserligen försöker han inte heller men men. Någon gång så kanske jag får komma upp till ytan och andas igen! Satsar på det just nu i alla fall. Som tur har jag min ängel i Norge som stöttar mig och hjälper mig på distans! Älskar dig ännu en gång!

Ja ja, nu till något annat! Kiel resan var jätteroligt förutom lite fylla som hände vissa personer =P Men inget som förstörde något i alla fall. Blev så sugen på att lära mig dansa... Bugga speciellt!!! Det ser så härligt ut när Lisa och Tobbe sätter igång. Och det hade varit kul att kunna bugga. Jag kan ju inte ens dansstegen. Får väl höra med någon om man kan visa och lära mig?!

Nu ska jag sova. Är helt slut. Ska jobba hela dagen imorgon också. Ska testa nytt kassasystem som kommer nästa vecka. Så jag ska vara där 9 på morgonen... Usch... Men efteråt ska jag åka och träna. Skönt! Blev äntligen utskriven från Sjukgymnasten idag! Hon tyckte att ryggen blivit såpass bra at jag inte behövde komma dit längre. Men en sak är säkert, byta madrass ska jag göra snarast i alla fall.

Ha det gött
Hej!

Det blev inget...

Hus. Det blev inget hus alltså.
Huset kändes 100 men tomten och läget kände mer minus än plus så... Man vill ju inte gå ut på altan och peta grannen i örat liksom. Det kommer fler hus. Men vi har båda kommit fram till at vi vill ha ett litet mer avlägset hus som inte ligger så tätt inpå grannen m.m. Men sedan vill vi inte bo på landet heller för att slippa måstet att ha två bilar. Skulle vara skönt att hamna på et sådant avstånd att du kan gå och handla om du vill liksom..

Nu lagar jag omelett och steker ägg. Är lite hungrig.. Ska nog sätta mig och se på film snart. Christian är hos en kompis sp jag vet inte när han kommer hem heller. Men det är skönt att vara ensam ibland.

Har så fruktansvärt ont i mina fötter! Blä!! Beror nog kanske på att jag har gått och stått sedan 10 i morse fram tills nu...

Nu är jag ashungrig!
Ha det gött!
Hej!

Livrädd!!!

Så var det. Nu är vi nära ett husägande... Usch, känns lite läskigt men ändå roligt på något vis!!! Ska upp till huset imorgon kväll igen och kika innan vi bestämmer oss. Men man kan ju säga att huset är reserverat till oss. Spännande värre. Funderar på om vi verkligen har råd att lägga massa pengar på ett hus just nu?!?! Hmmm... Sitter och funderar på hur jag ska kunan göra om där uppe också. Har en fantasi om köket, så om inte christian spolar bort den hel så kanske jag kan få igenom det, men först och främst handlar det om pengar.

Tänker - "Kan man verkligen få precis allt man vill ha?" Svår fråga, tufft svar.
 
-"Nej, men ändå ja på ett sätt" Det beror ju på hur du satsar dina pengar. Hur lång tid i livet du har. Hur länge du vill vänta. Jag är rädd att jag en gång ska vakna upp och förstå att jag gjort mitt livs värsta misstag. Struntar vi i det här huset och väntar på något annat så kanske vi kommer ångra oss. Vi är ju båda befästa i huset. Vi kan båda se förändringar som vi vill göra. Jag är rädd för att om vi inte tar huset så kanske någon annan får det och gör det till en kanonsucce, till ett super fint hus!  Jag är rädd för om vi köper huset och en dag när vi vill sälja det inte kommer få ut dom pengar vi räknat med, att ingen kommer vara intresserade av huset vi lagt ner så mycket själ i. Jag är rädd för att om vi köper huset och senare hittar ett annat mycket bättre, mycket finare hus. Vad gör man då? Vad gör JAG då?

Livrädd.. Glad... Ledsen... Upprymd... Exhalterad... Rädd...

Blir tokig. Kan inte tänka så mycket som jag gör. Då kommer jag aldrig våga ta risker. Det ända jag känner nu är att jag vill köpa huset och göra det bästa utav situationen. För ändå, jag trivs ju i huset, och jag vill ju bo där. Det är bara att ge järnet. Ge järnet! Göra allt för att få det så trivsamt som möjligt. Kan det vara så svårt.

Är livrädd för andras intryck. Detta är inget jag kan erkänna öga mot öga för någon, men jag är livrädd för vad andra tycker och tänker om mig. Detta innebär inte att jag vill att ni som känner mig ska börja skriva massa positiva saker om mig nu. Jag vill skapa mig en egen uppfattning om vad ni tycker om mig, för jag har ju skaffat en egen uppfattning om vad jag tycker om dig! Men jag är livrädd för att få höra att det jag gör inte är bra. Att mitt kök inte är lika fint som ditt. För trots allt så har vi nog båda slitit lika mycket, men med olika resultat.

En röst i mitt huvud säger -"Skit i vad andra tycker om dig och dina saker, känn efter vad du själv tycker och stå fast vid det"

Fast jag kan inte neka till att jag inte tar in andras intryck och uppfattningar om sånt som berör mig. Och när det väl gäller mina grejjer eller mig själv så blir jag djupt berörd. Syns inte på mig. Men det känns som att jag hela tiden måste vara bättre eller likvärdig. Känns konstigt att inte kunna prata om det men jag lovar att det är otroligt skönt att få berätta det för er som bryr sig...

Men jag nämner det ännu en gång. Bara för att jag känner så här nu så vill jag inte att ni ska komma och tycka "synd" om mig och skriva saker till mig som handlar om mig att jag är bra m.m. Kommer bara kännas konstgjort då, som att jag tigger om uppmärksamhet.

Men just nu är jag rädd för det mesta. Händer en massa saker i mitt liv just nu. Flytt till vårat första hus?! Nytt jobb!!Nya vänner!! Krocken!!

Och på tal om jobbet. Jag är livrädd för att jag inte ska klara av det. Jag vet att jag kommer göra det och att det inte är något problem, jag har ju gjort det tidigare. Men innerst inne så dyker det upp en massa om... Om jag gör fel, om jag inte klarar det, om jag ångrar mig, om jag säger något dumt. Det skrämmer skiten ur mig rättare sagt. Har nog aldrig brytt mig om att prata med någon om detta. Har nog ingen sån vän jag kan prata om sånt här med, jo en, men du finns i Norge, långt borta... Men just nu känns att skrämmande...

Nu, något helt annat! På fredag bär det av till Kiel! Ska bli skitkul. Ska dit med fyra kompisar som jag trivs med och med pojkvännen så klart! Längtar jättemycket. Har varit bestämt sen mitten av februari någon gång. Så det har blivit en relativt lång väntan. Men det ska bli skönt med lite avkoppling...

Nu ska jag se på film litegrann.
Ha det gött!
Hej!

Idag gör det ont...

Vaknade för en halvtimme sedan med en kopiöst ryggont. Tror det är från att jag blev tvungen att ta en kassa igår... =( Men men, sånt är livet. Blir till och ta ledigt fårn jobbet idag och stretcha ryggen, gör sååå ont bara =(
Fan nu sitter jag och tycker synd om mig själv, fast i och för sig är det ingen anna som gör det heller =P Skratt...

Ska på kalas idag till mamsen. Hon fyllde i fredags så det blir lite god mat och sötsacker idag då...

Längtar tills vi får reda om något budit över budet vi la på huset... Lite rädd faktiskt. Vet inte om jag är redo för ett hus just nu. Men jag är rädd för nästan allt nytt så jag vet inte vad det är. Det jobbiga blir väl att vi kommer få enorm skuld så vi kommer inte ha råd med något roligt på ett tag dock.. =( Men det positiva är att vi får ett hus och pyssla i och gör om, sedan blir allt så mycket större än vad vi har nu (hus=240kvm  lägenhet=55kvm).

Nu ska jag käka frukost. Ska koka lite ägg tänkte jag..
Ha det gött allihop!
Hej!

Hmmm...

Idag har vi varit och tittat på hus. Väldigt trevligt och fint hus. Stort och öppen planlösning. Det gillar jag! Det tråkiga var väl att allt är så gammaldags, tapeter, köket, toan... Men sånt är ju lätt åtgäldat. Vi har lagt ett bud på det men nu känns det som... har vi råd med detta? Hmm, ska vi verkligen.. Men jag antar att det kommer naturligt att mna tvivlar inför sånna stora köp. Men vi får se. Måset i alla fall få något som är större än denna 2:an. Blir galen snart, allt är så litet och det finns inget utrymme. Ja ja...

Johan (butikschefen på TM i Uddevalla) ringde förut och frågade om jag kunde vara med och öppna på måndag innan Biltema... Och självklart! Är så roligt att få börja på ett nytt jobb. Ska bli riktigt skönt, men idag fick lite ångestkänslor över att lämna Biltema. Trivs ju så bra med personalen där, i alla fall vissa. Men det löser sig. Jag kan ju fortfarande jobba där då jag står kvar som timanställd... Sedan kan jag ju alltid hälsa på.

Har börjat få funderingar på om man ska börja läsa?!?!
Kanske till fastighetsmäklare. Låter som ett spännande och givande jobb. Och inte på tal om allt socialt umgänge du får när du säljer andras hus. Och jag som älskar att träffa nya människor.
Det är lika spännande varje gång. Måste ju erkänna att jag är rätt duktig på att göra bort inför nytt folk som inte känner mig. Har ett visst sätt att skämta på som inte alla klarar av. Dom som känner mig är likadana eller så klarar dom om att ta mina skämt. Jag skämtar nämligen med en viss sarkasm. Men jag menar absolut inget med det utan det är bara ett skämt. Men vissa klarar inte av sarkasm-skämt och andra tycker det är störtkul!
Men smaken är som baken som vissa säger...


Nu ska jag hitta på något mindre tänkvärt..
Ha det gött!
Hej!


Jobba hela veckan =)

Nu ska man jobba hela veckan. Onsdag-Torsdag på Biltema. Fredag på Teknikmagasinet i Trollhättan (introduktion). Lördag-Måndag Biltema. Så det ska bli spännande. Kommer jobba heltid nu fram tills Kielresan. Så resan till Kiel får bli en slappna-av-och-återhämta-sig-resa. Ska bli skönt att åka på en minikryssning med bästa vännerna!

Ska bli riktigt kul att börja på TM nu. Har sett fram emot det länge! Eller i alla fall att få byta jobb och komma in i teknikbranschen som jag en gång började jobba med och som jag älskar att jobba med. Kan inte berätta varför riktigt men det har något med mitt tekniska intresse att göra kan jag ju säga. Är otroligt teknikintresserad, och har varit eftersom min familj är tekniskt nollade så var ju en i familjen tvungen att koppla och fixa bild. Framför allt till Jessica som inte kunde något... Men nu börjar hon lära sig lite grejjer. Kommer nog från mig =P

Idag har jag varit ledig. Kände att jag behövde det för att vila ryggen. Men så mycket vila har jag ite fått ändå. Har varit hos Linda hela frömiddagen och haft det mysigt. Såg i och för sig en rätt läskig film - "The Nun". Usch och fy, tur jag såg den på dagen. Ha ha. Sedan vid halv tre mötte jag upp mamma på skolan och så åkte vi in till torp för att kika lite... Jag fick ett par jättefina skor av mamma. Hon är så snäll ibland =P. Sedan bar det av hemmåt, var hemma vid fem. Satt och spelade lite The Sims 2 och lagade mat tills pojken kom hem samtidigt. Vi kvinnor är duktiga som kan göra fler saker samtidigt. Så på den vägen är det...

Nu ska jag snart sova... Ska jobba imorgon 10-17. Sedan bär det av till gymmet för lite kondition, för styrka får man inte göra än så länge med tanke på ryggen... Så det blir väl en halvtimme på cykeln eller x-trainern. Sedan ska jag nog lägga mig i solariet en stund...

Ni får ha det så gött!
Hej!


Bara två veckor kvar! =)

Den 26 mars börja jag jobba på Teknikmagasinet. Men ska börja någon gång i veckan med lite utbildningar och introduktion med mera. Ska bli jättespännande. Riktigt längtar tills jag börjar. LIte nerväs redan nu för hur det ska gå första gången jag ska stänga och öppna själv!!!  Men det ska i alla fall bli riktigt roligt. Det blir helgen efter jag varit i Kiel med pojken och några goda vänner. Så det passar perfekt! Avslutar Biltema jobbet med en kortsemester i Kiel och börjar med nya tag måndag på teknikmagasinet! Perfekt!

Eftersom jag vet att Lisa läser min blogg måste jag säga "Krya på dig gumman". Saknar dig jättemycket!. Du får blir frisk snart gumman så vi kan träffas =)

Är ledig imorgon. Är inte säkert på vad jag ska göra. På eftermiddagen ska jag i alla fall träffa min mamma och så ska vi åka till torp. Hon ska köpa ett par skor till mig sa hon... Min mamma är allt bra snäll ibland. Har spanat in skorna jättelänge! Och önskat jag kunnat köpa dom! Men just nu så har jag inte dom pengarna då dom helt oväntat behövts till lite mer allvarligare saker. Men men, mamma rycker in när man minst anat. Skratt...

VI har kollat lite mer på hus jag och Christian. Och har nu spanat in ett hus uppe på Foss. Jättetrevligt enkelt hus med källare. Kändes lite konstigt att köpa pappas hus, eller åtminstonde kommer det kännas lite konstigt, då det är mitt barndomshem. Så man har ju en massa minnen kvar om hur det va när man var liten. Så då kanske man inte klarar av att möblera på ett visst sätt. Och skulle det hända något extremt med huset så kan det ju hända att man blir ovän med sin älskade pappas hus. Sedan så älskar jag allt som är nytt. Så det känns bara roligt att köpa ett nytt hus och möblera i ett hus du aldrig tidigare har varit i!!! HIhi. Spännande tycker jag!

Nu ska jag se lite på TV innan jag lägger mig i sängen.
Ha det gött!
Hej!

Lördag då...

Sitter och gör inget. Har precis städat litegrann och ska snart äta. Pojken och jag har lagat till något alldeles extra  --  Pizza! Skratt.

Ikväll kommer ett par goda vänner och umgås lite. Vi ska trerätters middag och slutligen se på melodifestvialen. Spännande värre. Blir väl en del vinpimplande också. Så får vi ser vart det bär av. Har just nu huvudvär så jag känner inte riktigt för att pimpla vin =( Men förhoppningsvis går det över =)

Annars har inget speciellt hänt. Var hos Emma och Anneli igår. Vi gjorde levergryta (MUMS!) och tjatade lite. Fick umgås lite med världens underbaraste systerdotter också, och det är aldrig fy skam...

Idag är även kompisarna Lisa och Tobbe i Karlstad för att tävla. Det handlar givetvis om bugg. Lycka till!!! Slänger in en bild på när dom 2006 buggade i Tanumshede.

Lisa och Tobbe i en bugg

Yes! Nu blir det TM!!!

Idag ringde Lisen. Fy vad nervös jag var innan jag svarade. Såg ju att det var ett 08-nummer så jag visste ganske säkert vem som satt i andra änden! Och Gud vad glad jag blev när hon sa att det blev jag som fick vikariatet! Vet inte ännu när jag börjar och om det är heltid/deltid men hon skulle ringa tillbaka imorgon igen så skulle vi prata lite om det. Ska in till Biltema imorgon och säga upp mig. Hoppas bara att jag får gå så fort som möjligt. Det skulle inte vara några problem sa min personalchef när jag pratade med honom sist.

Efter att jag provjobbat hos Elias i Trolhättan och Johan i Uddevalla så kände jag på mig att det var en lätt match om man säger det så. Min magkänsla sa mig tidigt att detta kommer jag ro hem. Men eftersom jag så gärna ville ha jobbet så vågade jag itne riktigt lite på den känslan. För jag hade blivit så grymt besviken om det inte var så! =(
Men som tur fick jag ju glada nyheter när jag lyfta på luren tidigare idag. =) =) =) =)

Pratade med en av mina bästa vänner som jobbar på Teknikmagasinet i Norge. Hon blev jätteglad över nyheten och nu är vi kollegor. Kan det bli så mycket bättre? Älskar dig Mia!

Alla som vi känner gemensamt jag och Mia tycker vi är så himla lika. Typ som syskon nästan, fast vi är så långt ifrån syskon man kan komma (tror jag?!). Vi klär oss i samma stil och ibland även i likadana kläder, för tror det eller ej så köper vi likadana kläder omedvetet. Vi har till och med köpt likadana almenacker utan att veta om att den andra parten har en sådan. Det är faktiskt lite skrämmande ibland. Vi har samma hårfärg (mestadels i alla fall) och samma längd och kroppstyp (ungefär). Så vi blir ju inte precis mindre lika varandra nu när vi även har samma jobb på samma firma, fast i olika länder! Skratt... Mia, jag tror din bror har rätt i en del han säger =P

Ryggen min har blivit något bättre men den är långt ifrån bra. Ska, så fort jag får tillåtelse, åka till min personliga tränare på motionshuset och be han hjälpa mig lägga upp ett program för min rygg. Så jag kan stärka den. Kan behövas nu när jag får ett sådant jobb som kräver en stark rygg, så jag mestadels står och går.

Men nu tror jag faktiskt jag ska gå och lägga mig. Ska ta mig en sväng in till min storasyster och lilla Emma imorgon. Älskar min söta systerdotter så. Även om hon är född med sin sjukdom så är hon världens goaste. Det är lite speciellt nu när hon börjar minnas. Det är en så skön och härlig känsla varje gång jag träffar henne! För varje gång jag hälsa på och hon får syn på mig, för äntligen så börjar hon minnas vem jag är, börjar hon skratta. Hon ler och skrattar och sätter direkt igång och ska börja prata. Och hon pratar och pratar och pratar,. Inte för att jag förstår vad hon säger men. Älskar den lilla ungen alltså! Sedan har hon ju också världens bästa mamma! Älskar dig syrran!

Slänger upp en bild på henne så ni får se hur min älskade systerdotter ser ut!!!

image2

Nu ska jag sova!
Ha det gött!
Hej!

V?rldens Finaste Katt-Rocky!

V?rldens Finaste Katt  -  Rocky!

Tänkte bara jag skulle lägga upp en bild på Världens goaste katt. Saknar honom såå!!!
Synd bara att vi inte kan ha han i lägneheten... =(

Nu sitter jag och väntar på att Lisen på Teknikmagasinet ska ringa. Hoppas hon ringer
mer glada nyheter. Det blir en lång dag i dag känner jag...

Så under tiden ska jag och Christian åka till Mäklarteamet och kolla upp ett hus som verkade
intressant igår. Så snart kanske vi blir husägare om vi inte bestämmer oss för att köpa pappas
hus. För på så vis så får jag tillbaka min pissekatt!

Okej. Skriver en annan gång. För nu orkar jag inte sitta här längre.

Ha det gött!
Hej!

På torsdag...

Fick ett mail ifrån Lisen på teknikmagasinet tidigare idag. Och på torsdag har deras andra provjobbare jobbat sista dagen så då får jag reda på vem som blir anställf. Jag hoppas så innerligt att det blir jag. Vill verkligen ha detta jobbet. Min känsla säger mig att jag kommer få jobbet men jag vågar inte lita på den. För jag kommer i så fall bli grymt besviken om det inte blir så. =(  

Så det återstår och ser på torsdag, håll tummarna för mig =P

Har börjat gilla mode. Inte likt mig. Jag brukar inte bry mig vad som är senaste modet och att jag absolut måste ha högklackat till ett par jeans. Men nu, ja jag vet inte vad som har hänt. Men efter att jag köpt kostymen i USA så blev jag änna så att det måste du ju ha högklackat till?! Annars funkar det inte. Jag kan ju inte precis komma i mina Ecco skor med den snygga kostymen??? Så när jag ändå var där nere så fick jag köpt mig ett par skitsnygga högklackade skor. Men jag har aldrig använta dom här i Sverige än. Väntar på något kalas eller liknande...

Men mode ja. Har blivit lite fascinerad utav det. Det är rätt roligt att bära fina kläder som är "inne" om man säger så. Gå i mina mjukbyxor och stora tröjor gör att jag bara ser större ut än vad jag egentligen är. Och jag som redan har komplex för att jag känner mig tjock. Anledningen till att jag börjat tänka så här är att jag såg kort på mig (dock med stora byxor, långkalsonger och tjock jacka) där jag såg enorm ut! Ni vet en sån där liten knubbis, kort och tjock. Så nu får jag verkligen göra något åt saken.

Gå ner i vikt gör man inte bara så där, smack. Det tar en liten stund. Så därför får jag klä mig i kläder som gör att jag ser lång och smalare ut. Med andra ord behöver jag lite högklackade skor. På så vis ser jag inte bara längre ut, jag får även en bättre hållning, vilket är bättre för min rygg som redan är kass!

Kom och tänka på en massa minnen från förr i morse. Bland annat min första stora kärlek! Då jag gick i nionde klass, var vältränad och hade inga som helst "kvinnoproblem". Blev ihop med en helt underbar person som jag fortfarande har lite kontakt med än idag. Det var en kväll när vi skulle gå och lägga oss, då han kläcker ur sig en sån jävla go kommentar. "Fan du ser ju ut som en karl"! Tro ni inte jag höll på att skratta ihjäl mig. "Dina vingar är större än mina juh"!!! Det han då hade sett var att jag låg med armarna över huvudet på mage. På så vis så syntes min vältränade rygg och då mina "vingar" (ryggmuskeln). Fy fan vad han jag fått höra det efteråt. Då var han inte man nog, när hans flickvän såg starkare ut än han själv. =P

Nu har jag i alla fall börjat med att äta smalare mat och försöka ut och gå/springa minst en gång om dagen. Så får vi se vad som händer. Ska först och främst slänga all godis och alla kakor innan jag kan komma igång. För om jag känner mig rätt så kommer jag vara där och nalla lite sötsaker. Och det går inte när man vill gå ner i vikt!

Så hedanefter kommer jag att skriva en del om hur min väg mot min drömvikt/drömform går. Sedan kommer det garanterat stå en jävla massa minnen och tankar inför framtiden. Som tillexempel när vi ska köpa min faders hus (och mitt barndomshem).

Så...
Ha det gött!
Hej!


Har inget hört.

Har väntat hela dagen idag på att få ett telefonsamtal från Lisen på Teknikmagasinet. Men har inget hört. Hon sa att hon skulle höra av sig så snart som möjligt. Så jag hoppas hon ringer imorgon. Vill inte vänta. Vill veta nu!!!

Blir så trött på att jag inte kan träna. När jag äntligen kom igång med träningen så krockade jag. Så nu får jag ju inte träna =( Längtar tills jag kan börja igen! Ska bli så skönt. Satsar på Beach -07

Läste nyss ett mail från min vän Mia. Hon sa att hon fundera på att köpa pulver för att få ut mer av sin träning. Sånt där proteinpulver. Tyckte det inte lät som en dum ide faktiskt. Ska ta och pröva sånt och se hur det går. Ska även höra med dom på gymmet vilket pulver du ska använda när du vill sjunka i vikt snabbt. Sånt där ersättningspulver, istället för mat dricker du detta. Dom borde ju veta tycker man. För just nu har jag fått lite extra kilon klängandes runt mage och rumpa. Inte bra, inte bra. Så det vill ajg ha bort innan jag ska klämma ner mig i en bikini.

Nej nu klarar jag inte sitta här längre. Får ont i ryggen =(
Ska sätta mig i soffan och päsa lite!

Ha det gött
Hej!

Trött jag blir på mig själv?!

Varför kan jag inte bara lyssna på vad sjukgymnasten sa till mig? Hmm. Ja nu blir det till att jag sjukskriver mig en vecka till. Blä. Inte kul att gå hemma men sedan kan jag inte jobba då jag inte kan göra något, eller rättare sagt inte får göra något. Då känner jag mig bara onödig. Tycker det är bättre dom tar in personal som kan jobba till fullt istället för mig som bara kan gå runt där och drälla. Och precis som äldre tanter som måste sätta eller lägga sig ner var tionde minut för att man får ont i ryggen.

Ja ja, I alla fall så ska jag ringa min sjukgymnast imorgon och höra ifall det är något jag kan göra så det blir bättre eller om jag ska till läkaren. För det här blir inte bättre. Troligtvis har det med att göra att jag inte kan ta det lugnt. Att jag inte kan hålla mig hemma från jobbet och ta det lungt. Snart så klättra jag nog på väggarna här. Usch.

Nu ska jag klä mig mer ledigt. Kan inte gå runt här hemma hela dagen med arbetskläder...

Ha det gött!
Hej

Framtidsplaner???

Hmm. Har man några framtidsplaner kanske? Jo, ja kanske... Jag fick en fundering igår innan jag somnade, "tänk om man skulle läsa till fastighetsmäklare?". Det låter som ett roligt jobb tycker jag. Men sedan, nej, det kostar så himla mycket att börja läsa igen. Sedan är det en sju helsikes lång utbildning. Och jag som är skoltrött nu liksom! Detta kommer inte att gå.

Men ändå på något vis så vill jag läsa till något. Jag vill bli något specifikt... Men vad? Det är den stora frågan. Har funderat nu på senaste tiden om jag skulle fullborda min utbildning som journalist eller inte.. Men jag vet inte. Känns som ett jobb du aldrig kommer ifrån. Ett jobb som du tar med dig hem liksom. "Du kommer vara journalist dygnet runt men butiksmedarbetare är du bara på arbetsitd".


Sitter och väntar på ett samtal från teknikmagasinet. Jag hoppas verkligen att jag får det. Det är ett jobb som jag så gärna skulle vilja ha. Ett jobb som jag tycker ska bli roligt. Ett jobb som jag verkligen vill gå upp till. Just nu känns det som att man lika gärna kan ligga kvar hemma i sängen och dra täcket över huvudet och skit i allt. Och det bir inte bättre av att jag nu är sjukskriven för ryggen. Idag testade jag faktiskt på att jobba men det gick ju åt skogen. Usch! Får ju inte sitta i kassan. Sedan får jag inte stå en längre tid och jag får absolut inte plocka varor! Vad fan ska jag då göra på Biltema? Inget!
Bläää! Blir så trött på det...


Guud va sugen jag blev på glass helt plötsligt. Ska snart ner till Göteborg pch hämta Christians chef som kommer hem ifrån Gran Canaria. Den grisen! Säkert inte alls brun och fin... Men då ska jag i alla fall fråga Christian om vi inte kan köra in på McDonalds och köpa en mjukglass. Guud så gott! Mums!

Nu ska jag hitta på något vettigt!

Ha de gött!
Hej!

Nu dör jag!?

Det finns nog inget bestämt stopp för ditt liv. Mitt liv kunde lika gärna slutat i fredags. Blir så jävla rädd när jag tänker på det bara. Allt man inte hunnit göra eller säga till dom man älskar och bryr sig om mest. Har varit så nära döden två gånger nu att jag börja tänka i banorna - "tredje gången gillt?". Men sedan kan jag ju inte gå runt och tänka på det hela tiden. Då blir man ju bara deprimerad.

I alla fall, Fredags då. Jag jobbade på teknikmagasinet, eller rättare sagt så provjobbade jag där. Efter en hel dags arbete så är man ju inte så himla fräsch i huvudet, det ädan man tänker på är att ta sig hem så fort som möjligt. Men eftersom det snöa så jävligt de senaste dagarna så var hastigheten inte ens uppe i 110 på motorvägen. Jag sitter i min egna tankar och funderar på vad jag ska laga för mat när jag kommer hem. Helt plötsligt så bromsar jäveln framför mig! Och det tar ju alltid en stund innan jag kommer tillbaka till rätt värld och inse att jag måste bromsa. Men tyvärr var det lite sent. Så i 100km/h så glider jag rakt in i bilen framför mig! "HELVETE!!!" vad det ända jag tänkte på. "Nu går bilen i spillror". I alla fall. Vi satte båda igång att göra små isdanser på vägen. I 200 meter (då ska vi räkna med att vi gled 100 meter innan vi satte igång och göra piruetter) snurrade vi runt tills min färd slutade i diket... uppe på dikesräcket. Usch! Det var ingen rolig färd. Men turligt nog så klarade vi oss båda utan skador! Helt otroligt efter en fär dpå 300 meter!

Polis och två bärgningsbilar dök upp tillslut och lyfte bort min volvo från räcket och körde den till Bröderna Brandt i Dingle. Det blev knappt några skador på bilen. Repor fram på höger sida och bak på vänster sida. Sedan blev det sprickor och trasigt glas i strålkastaren fram på höger sida. Annars helt oskadd. Bilen jag krockade med va en Toyota Avensis årsmodell 2002. Den såg sin sista dag fredagen den 24 februari 2007. Det blir inte bil utav den igen. Och från och med då så lovade jag mig själv att jag ALDRIG ska köpa mig en Toyota.

Denna veckan har jag varit sjukskriven då jag fått en blödning i ryggen efter krocken. Ska försöka börja jobba imorgon igen och hoppas på att allt blir bättre. Blir det för jävligt är jag sjukskriven en vecka till.

Nu ska jag snart få besök av min svärmor som ska komma och se på "Djävulen bär Prada". Det ska bli riktigt trevligt. Har bakat bullar och chokladsnittar som jag ska bjuda på. Sedan blir det lite chips och godis till filmen.

Ha det gött!
Hej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0