Blubb blubb

Man ska vara glad för det lilla man har.
Man ska inte tänka så mycket om vad folk säger.
Bilda din egen uppfattning, gå efter dina egna känslor och ta en vägbeskrivning genom vad andra säger istället för att lita fullt ut och tro i blindo att dina kompisar alltid har rätt. Det kan vara fel. Det kan vara rätt. Svårt att vara säker men försök att alltid bilda egen uppfattning.

När man står som jag gör här på jobbet och inget har att göra, vilket är rätt ofta, så är det lätt att tankarna springer iväg allt för ofta. Massa folk som går förbi utanför. Roligt att det finns sååå många stilar på personer och ibland slår tanken fler än en gång att " hur kan man gå klädd sådär??"

Det blir ju lätt ensamt när man jobbar själv och köpcentrat i stort sett är folktomt. Det är då man är glad över att man har lite fantasi, även om den kan bli lite överdriven ibland. Man får helt enkelt skaffa sig en egen lite värld som får tiden att gå fortare. Som tur är finns det ju en del prylar att "leka" med här på mitt jobb så att roa sig är väl inte så svårt. Det är svårare att få någon att prata med. För hur skulle det se ut om man satt här bakom disken och snacka med en uppblåsbar tusenfoting i plast??

Det är då telefonen går varm om det skulle vara så att lilla Sandra blir pratsjuk.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0