Inte så lyckad...

Fredagen blir nog inte så trevlig ändå. Kompisen har åkt in på sjukhus inatt fick jag nyss reda på. Så det blir till att ta sig dit för att hälsa på. Vad köper man sig till en som ligger på sjukhus med gallsten? godis verkar inte direkt vara rätt tillfälle för men kanske en tidning? Blommor får man ju inte ha med sig pga allergi... Tips?

Fredag!

Så vart det fredag igen. Veckorna går bra fort ibland.

Igår var det träning. Kändes som att det inte gick fullt så bra som jag hade velat dock =( Hoppas att jag kan prestera bättre till matchen imorgon. Funderar på vad jag ska göra ikväll. Jonte sa något om att vi kunde spela lite Guitar Hero hemma hos honom, men det blir väl att återstå att se. Han kanske skulle dra ut på krogen med några vänner, känner nog inte riktigt för att dra ut ikväll. Kanske se på någon bra film istället. Men jag får se vad som händer ohc fötter.

Måste verkligen köpa nya brallor snart. Vill ha ett par bekväma långa jeans att ha när man har "lingonveckan" som det så fint heter =) Känner sig ju lagom uppsvälld just då.

Ska luncha ihop med kompisen från OnOff idag klockan ett. Hoppas att det itne blir McDonalds. Har änna trättnat på den maten nu.

Hela (det lilla) lagret är fullt med kartinger som måste packas upp. kanske ska börja med det nu så det blir klart någon gång. Kanske skriver mer här sedan?!

image93


Vill ha just nu!!!

60%

Nu har en 60% kampanj som rullar på Teknikmagsinet, så alla ni där ute, nu är det dags att shoppa loss! =)

Nej men skämt åsido. Jag har försökt att få butiken att lysa upp mer med 60% kampanjen och i övrigt, men inte lyckats så bra. Hmm.. undrar hur man ska göra. Får ju inte lov att sätta lampor hur som helst utanför butiken då köpcentrumet inte tillåter detta.


What to do - What to do?

Åka kollektivt!

Idag ska jag in till Uddevalla. Inte bara för att jobba utan jag ska även passa Emma medans Anneli ska klippa sig. Jag vill också klippa mig! Vill förändra frisyren, så tråkig som den är just nu. Fast och andra sidan finns det mycket jag vill förändra just nu.

Gjorde häromdagen en väldig god maträtt av något så enkelt som Spaghetti och Köttfärssås. Jag gjorde den laktosfri och även enligt GI metoden. Var supergod! Ska försöka se vad som händer med min mage efter att ätit GI-rätt i någon vecka eller så. Kanske den blir något bättre. Hatar att deninte fungerar som den ska =(

Nu ska jag snart åka, blir bussen in idag! Trevligt att åka buss dock, då du får så mycket tid över att läsa eller bara ta det lugnt medans du reser, du slipper koncentrera dig m.m. Men det går inte att undkomma att det är bekvämare och går snabbare med bil! =)

Chaio!

Gamla minnen =)

Satt i soffan och tittade igenom en massa gamla bilder, guud vad roligt det var!

En bild på gänget - dock saknas Kalle och Jag på bilden men annars till fullo...
Saknar den tiden nått såppass! Tur att man fortfarande träffar dom =)

image153


Bilderna nedan är tagen på en grillfest hos Jonte. Vågar inte svara på hur längesedan det var, men över två år sedan i alla fall... Det var tider det...

         


Vad gör man när kön bara växer?

Så har man jobbat idag. Önskade att min kollega hade stannat till stängning då det kom sjukt mycket folk precis efter att han gick. Så känner man sig så seg när det kommer kund efter kund efter kund. Och du bara ser hur kön blir längre. Det värsta är nog när det kommer en kund som tar lite längre tid. Du hör hur alla suckar omkring dig. Sedan har vi ju inte något fungerande kösystem så jag får lita på mina intutioner och gissa vem som var på näst.

Annars har dagen gått bra. Hade med sig en Musse Pigg kladdkaka till jobbet. Få se hur mycket av den som är kvar imorgon när chefen jobbar och jag börjar först vid 12 =p

Efter jobbet åkte jag förbi Anneli, mamma var också där. Vi busade såklar lite med världens underbaraste systerdotter. Älskar den ungen alltså!

Slänger givetvis in en bild på henne!
Bilden tog vi med en Canon EOS 300d hemma i Annelis kvällare!
Detta blev min favoritbild!

image152

Nu får du en timeout!

Fredagen blev lyckad. Inte så mycket alkohol för mig dock, då jag skulle spela match dagen efter. Men roligt hade vi i alla fall!

Vi som gick ut var Cilla, Dhani, Jonte, Oscar, Jag och Pia. Det blev förfest hemma hos Pia, dock inte så mycket fart eller hålligång.

Positiv sak med kvällen:
Pratade Engelska hela kvällen, vilket visade sig i att jag fick träna upp den också



Jonte och Oscar var på G. Det var nog mest Oscar som spårade ut på kvällen =)
Det var första gången jag var ute med dessa killar, och då har vi varit vänner i över fyra år!
Men det lär ju inte bli den sista =P



Jag och Oscar ser ut att ha en fruktansvärt viktig konversation.
Detta var strax innan Oscar hamnade på en Time Out efter att (enligt Dhani) uppfört sig ouppfostrat! =)



Så här såg det alltså ut när Oscar hamnade på en Time-Out.
Det kan se ut som att han har deckat, men det har han inte, bara ser så ut =P

image151

Me and CK in a very nice pose!
Eller vad tycker ni?

*haha*

Detta är strax innan vi lämnade krogen.
Då var det med andra ord dags att gå hem!
=P



Utgång ikväll!

Ikväll blir det fest. Cillas kompis från Brasilien är här i Sverige och vill uppleva det svenska dansgolvet. Och givetvis ska vi visa henne det!  Troligtvis blir det     image145   men jag vet inte. Med tanke på att vi är gäng med åldrarna 20 och uppåt så får det bli någonstans man kommer in. Kanske blir GG istället. Men tycker på någotvis det är trevligare på Trägårn. Men som sagt vi får se vart det blir.

Häromdagen. närmare bestäm i Måndags så var vi på Harrys och käkade. Jag, Pia och Cilla. Då drack Pia en ny Xider som kommit ut. Xider Bright. Jag smakade lite och den var svingod. Det värsta är nog att jag inte kan hitta den på systemet. I alla fall inte systemet här på Torp. Får kanske kika i Munkedal, men det är la mindre troligt ?!
 
  image146

Nu ska jag snart öppna butiken. Ska luncha ihop med en tjej från OnOff, ska bli trevligt. Sist luncha jag med Robert och Mikael från EB Games. Jobbar till 17:00 idag vilket är ganska skönt! Skönt att komma hem och softa lite innan utgång. Blir la en liten lätt fest hemma hos mig först. har ju lite drinkar jag måste bli av med =)

Tills dess
Ha det bäst!

Ny bil??

Kom och tänka på den gången jag såg denna ovanliga Saaben.
Det var på en bensinmack i USA. Blev lite chockad över att det stod Saab på huven kan man säga.

Bilen är inte så himla snygg men den är allt läcker på något vis.
Hade ju inte tackat nej till den precis då den kostar min 500 000:- och inte finns i Sverige.
Bilen inte ens planerad att tas in i Sverige, då det endast ska vara USA son´m har den.
Då blir det ju ännu med spännande att äga den här i Sverige!



image144

*asg*

Hahaha. Är jag helt dum i huvudet eller?

Har funderat ett tag på vart alla mina trogna bloggläsare tog vägen.
Varför ingen har svarat på mina kommentarer m.m.

Men nu vet jag!

Har ju råkat stänga av att man får skriva kommentarer.
Så nu är det fritt fram för alla att kommentera =)

*TRÖTT*

Fy f'*n va trött jag är idag. Känner bara för att lägga mig här bakom disken på jobbet och sova. Synd bara att jag saknar kudde och täcke. Men hemtex ligger ju här borta. Hmmmm...

Men det var otroligt kul igår! Direkt efter jobbet bar det iväg till Göteborg. (Har tyvärr inga bilder därifrån då jag glömde kameran=( ) På vägen ner så tror jag att vi slukade 4 cider. Så vi var allt lite lulliga när vi klev ur bilen. Inte bra att dricka så mycket så snabbt =)

MEn på vägen ner så stannade vi och köpte ostbågar. Ett måste när man festar!!!

För er som inte vet så slutade matchen i alla fall 1-0 till Sverige. Sverige spelade dock lite tamt. Inte precis att dom var påtoppform. Men en del fina dribblingar fick man se.

Efter matchen bar det direkt hem. Fick anstränga mig för att inte bli så osocial att somna i bilen.

Nu ska man jobba hela dagen, sedan är det fotbollsträning. Kommer vara helt slut ikväll när jag kommer hem. Blir duschen och sen sängen direkt!

Sverige - USA

Idag smäller det. Klockan 18:00 slutar ajg och då bär det av ner till Göteborg och Ullevi.

Idag spelar nämligen dessa herrar
image142

Mot

image143

Och jag, Cuilal och Pia ska dra ner och titta. Pia kör så jag och Cilla kommer väl antagligen inte vara så nyktra ikväll =P Ska dra bort till systemet så fort Patrik kommer in.

Har varit själv i butiken sen halv tio!!! Patrik börjar först 14:00.
Det går rätt att vara själv. Men det finns ju inget att göra =(

Perfekta kvällen?

Jag har länge funderat på att en kväll när C inte är hemma, att jag skulle sätta mig framför en bra film med lite  och en stor flaska    och tillsist även ha en skål med .

Det hade varit den perfekta kvällen??? Bara unna sig det som är så gott och bara kosa ner sig i soffan ensam, För ibland känner jag att jag behöver vara ensam och bara rå om mig själv. Är det något ovanligt i ett förhållande?

Häromkvällen var en så kväll. C skulle till en kund och inte komma hem förrän sent. Jag slutade fem och det var en trevlig fredagskväll. Jag tänkte att jag äntligen skulle unna mig det allra godaste. 

Sedan kom jag på det själv. Inte att det alldeles onyttigt (för det vet jag att det är) utan att jag hade mått förbaskat dåligt efteråt. JAg hade ju haft sån magont så jag vet inte vad! Sedan hade jag känt mig som världens onyttigaste personen i världen för tillfället, Så kvällen förde istället med sig en popcornpåse och hemmagjort mineralvatten.

         

Dagens Outfit

Så här ser jag ut idag.

Ska iväg till vårdcentralen vid två.
Sedan ska jag hitta på något med Cilla och Pia.
Till kvällen är det fotbollsträning som gåller =)

Linne akutköpte jag igår på Cubus när vi skulle ut och äta (hade bara jobbtröja på mig)
Byxor från BlendShe köpta på sportshopen.

image138

Extremt dålig bild i övrigt.

Grattis!!!

Idag fyller lilla söta Emma 1 år!!!
Stora flickan!

image137

Älskar dig min sötnos!


Emmas kalas

Igår var det kalas för lilla Emma. Jättekul! God tårta i alla fall. Men var så hungrig när jag åkte hem så jag var tvungen att köpa mig en pizza. Unna mig även en Coca-Cola burk så här på Söndagkväll. Hade inte druckit Cola på typ 2 veckor då så det smakade underbart.

Senare kom Cilla förbi och vi såg på Beck-film nr 9 - Hämndens pris.

Ikväll ska vi till harrys och käka med Pia. Kul att hitta på något så här med tjejerna. Synd bara att man inte fått lön än. Få se hur jag löser pengaproblemet idag. Viktigaste är i alla fall att vi hittar på något. Har bestämt att vi en gång i månaden ska hitta på något - bara vi tre. På onsdag till exempel ska vi ner till Göteborg och se på matchen mellan Sverige - USA. Ska bli riktigt kul!

Städat

Nu har jag städat på loftet. Behövdes. Märks att man jobbar med killar =P

Har börjat fått upp ett system där. Inte färdig än på många timmar. Men allt eftersom jag städa så hittade jag ett bord!!! Wow! Hade inte sett det på länge. Börjat fundera på vart det tagit vägen.

Dagens tips - Med bättre ordning hittar man allt så mycket snabbara. Och med ett bra system så vet man vart man ska leta! Bara så ni vet =)

Vi använder loftet även som matplats. Lite kämpigt ibland att klättra upp för den branta stegen när man har händerna fulla i mat. Men övning ger färdighet.

Segt...

Idag är det väldigt lite folk på jobbet och jag är extremt kissnödig.

Ska iväg på kalas till min systerdotter efter jobbet. Ska bli gott med lite tårta så här på söndags eftermiddag. Sedan ska jag nog hem och mysa med pojken. Kanske Cilla vill komma och se på ytterligare en Beck-film?

7,2:er då blir man lagom full...

Idag är det match. Matchen börjar 3 och jag ska försöka gå då Det verkar inte bli någon jätterusch med folk idag dock. Så det ska inte vara något problem.

Igårkväll blev väldigt lyckad. Vi hade det jättemysigt med god mat och pratstund. Såg på Music and Lyrics också. Har ni sett den? Vad tycker ni om den?

Ikväll skulle vi tydligen få hem annat folk. Intressant som lägenheten ser ut nu så vill jag inte ha hem någon. Men C lovade mig att städa innan dom skulle komma. Jag kommer nog säkert vara helt slut när jag kommer hem om jag känner mig rätt... Men det kan bli mysigt att bara umgås med goda vänner då.

Kan du köpa ut till mig???

Min kollegas fina ord*asg*

Det roliga är att han är ett år äldre än mig, men konstigt nog har han inte något leg. Trodde jag skulle skratta på mig när han berättade sin lilla incident med polis, hastighet och sin läckra bil. *hihi* Inget jag ska sprida ut på nätet men men. Han är bra härlig ändå. Så det blir att jag får trippa bort till systemet och "köpa ut" till min 23-åriga kollega så han kan festa ikväll. =)

Klick... så vart det svart!

Igår kväll när vi gick till sängs tänkte jag att jag skulle läsa lite. Håller ju på att läsa Harry Potters 5:e bok för andra gången. Så har vi sån där säng man kan höja och sänka huvud/fot ändan. SÅ jag satte mig bekvämt. När jag läst klart var jag fortfarnde inte trött så jag löste lite korsord isället. Helt plötsligt sa det klick... så vart det svart!!! Blev först lite smått rädd,  sedan kom jag på att sängen var rest så hur skulle jag kunna sova?!?! Jag fick lov att krypa ner på pojken sida av sänge och somnade bums. Mysigt värre. Sedan vaknade jag att att skrivaren och förstärkaren gick igång. DÅ kunde jag lugnt sänka ner sängen =)

Men fatta va paff jag blev när jag kom på det själv!

Men ingen skada skedd. Tur man har dubbelsäng =P

Snart Helg!

Idag är det fredag. Skönt! Jobbar bara till 17:00 idag så det är soft. Ska ha tjejkväll med världens bästa Mia ikväll. Ska äta god mat och mysa. Har ett stort behov att prata av allt tjejsnack nu. SKa bli riktigt roligt. Komemr bilder sen =)

Har försökt få hem några kollegor också men dom ville inte konstigt nog =P

Dagen började med en trött Sandra som drar sig upp ur sängen för att tvätta. Sedan i magen fick jag en och en halv rostad macka med smör och ett glas juice. På jobbet har jag hittils tagit en redbull. Mums!

Måste dela med mig av den goda nyheten. Känns som jag gått ner i vikt! Äntligen! Har inte vågat ställa mig på vågen än men nu börjar mina byxor (strl. 40) glida av rumpan!!! =) Fotbollsträningen kanske lönar sig. Hoppas på att komma ner i strl. 38 till sommaren. Tycker jag är ett helt ok mål tycker jag... lite långsiktigt sådär.

10 minuter...

... kvar tills stängning.

Ska börja räkna kassan nu så jag kommer hem fort. Skulle egentligen tagit bussen till jobbet idag i hopp om att spara pengar. Men det sket sig ju när man klivit på bussen och hör något som ringer. "F*n telefonen ligger på laddning i lägenheten"!!!

*PANIK*

Sprang av bussen och det blev till att ta volvon till jobbet =) Älskar att köra den underbara bilen, synd bara att vi ska byta =(

Ikväll blir det enligt den nyastartade traditionen beck-film. Cilla kommer runt nio-tiden och så ska vi se på Beck och mysa. Få se vad man ska hitta på för något nyttig fil-snack ikväll då. Lite grönsaksstavar kanske???

Efter en kopp kaffe...

blev det inget tjat. Mia kom inte! =(

Mia hade nämligen tränat hela dagen och var svettig när hon åkte hem. känns inte så himla fräscht att springa in på torps fik och stinka =) Så vi tar det en annan dag.

Imorgon ska ajg passa Emma. Längtar redan. Ska lägga upp en massa bilder på min underbara systerdotter som snart blir stora tjejen. Helt enkelt hela ett år på tisdag!!! Har börjat på dagis nu så jag ska hämta henne vid halv två- två tiden imorgon! Sedan ska vi mysa runt på stan en sväng! Mysigt värre. Ska höra med Lisa om vi ska fika lite eller nått. Annars får jag bege mig hem med henne och mysa framför tv:n. Eller träna med henne =P

Längtar tills jag ska stänga. Är hur mycket folk som helst inne i butieknoch springer hela tiden. ingen som vill ha hjälp utan alla ska bara titta omkring. Blir lite osäker när det kommer icke-svensk-talade personer in. Inte för att vara rasistik, för det är jag absolut inte!!! har många kompisar som inte är från Sverige.

Varför har det blivit så att man drar alla "utlänningar" över en och samma linje?
Varför har det blivit så att man inte litar på dom?
Deär märker man tydligt ett sätt massmedia har kontroll på oss.
Man läser väldigt ofta om "utlänningar" som gör brott att man helt glömmer bort "våra egna".
Det svarde nästa på min fråga själv. =)

En kopp kaffe och mycket prat

Har ägnat hela förmiddagen hemma i min soffa framför tv:n tittandes på Sex and the City. Fick boxen av pojken i present när jag fyllde år. Älskar serien. Får mersmak av att börja skriva igen. Hade varit kul och vara en krönikör i någon tidning av något slag.

Idag ska eventuellt världens underbaraste Mia komma till Torp så vi kan fika. Jag jobbar ju såklart men har lovat att ta en rast när hon kommer förbi. Ska bli trevligt att tjata lite om allt och inget.

Hur kommer det sig att man aldirg blir nöjd?
Du får det du önskar och snart hittar du något annat du hellre vill ha eller ytterligare vill ha.
Man har det bra och är frisk. Du har tak över huvudet. Men ändå vilöl du ha mer?

Så känner jag just nu... Känns som det är något jag saknar, men vad kan det vara?
Det stör mig så, speciellt om nätterna när jag ska sova. Kan inte sluta tänka på det.

Nya Jeans!

I lördags träffade jag världens underbaraste Mia! Vi fikade på Cafe Kungsgatan och det blev en del tjejsnack!!! Älskar det. Sedan drog vi ut och gjoirde stan osäker =P

Vi kikade lite i olika affärer och tro det eller ej så hittade jag ett par byxor jag fastnade för! *hihi* Det roligaste var bara att Mia också fastnade för dom byxorna. Det bästa av allt var at byxorna var felmärkta. Jag tog min nuvarande storlek och drog på mig dom och GUD så skönt dom satt. Sedan upptäckte man ju att dom var felmärkta. Det var en helt annan storlek än den jag trodde. Det var en storlek mindre!!! Shit alltså. Det gjorde hela min dag!

Så nu glider jag runt i mina nya jeans från Blend She. Inköpta på Sportshopen. Älskar den affären!

Funderar på vad man ska hitta på för nåogt. Vill hitta på något med tjejerna snart. Sedan kom jag på det. Jag går ju givetvis på fotboll. Så nu har man bokat tre biljetter till matchen mellan Sverige och USA!!! Ska bli störtkul!

Nu ska jag jobba lite. Städa lite =(

Slut

Nu är semestern slut. Vet inte vad jag har gjort för något speciellt. Men tiden har bara flygit förbi.
Jag har i vart fall umgåtts mycket med Cilla. Vi har hittat på mycket roliga grejjer som att åka till Grebbestad och sommarstugan ute vid skärgården. Älskar det stället verklgien! Sedan har vi fått för oss att vi ska se alla Beck filmer i ordning. Så just nu är vi på nr 6.

Så nu är det tillbaka och jobba igen. Det är tur man har så slöa arbetstider. Dessvärre är det inte så mycket folk på centret, så tiden går rätt långsamt =(

På torsdag ska jag passa Emma! Världens gulligaste bäbis. Ska hämta henne på dagis. Hon har ju blivit stor nu den lilla damen. 1 år nästa söndag!!! Usch va fort tiden går.


Första Dagen

på semestern...

Snart bär det av till Tanum. Hämta bilen som svärmor tog med sig hem igår.
Jag och Cilla ska snart sätta oss på tåget. Vi ska åka kollektivt för en gång skull =)

Tänkte vi skulle se ifall det hinns med en långpromenad och god mat någonstans.

Idag är det sol ute! Lite molnigt på sina håll också men inget störande.
Absolut inte störande!!!

Ha det bäst!

Dagens Outfit!

Så här ser jag ut idag.

image135

Trekvartsbyxor från Cubus
Linne i Rosa från Cubus
Gröna Crocsskor

(Man vill ju vara bekväm av sig!

Sista dagen...

... innan semestern. Imorgon går jag på en veckas semester, Ska bli hur skönt som helst!

Har inte bestämt mig för att göra något alls och det är nog det bästa med hela alltet. Ha semester utan att planerat in något! Då kan jag verkligen vila ut och ta et lugnt.

Men först ikväll så ska jag ha kalas. Mer presenter!!! =)  Kommer en del folk så det blir till att sitta ute. Hoppas bara att det blir någotlunda fint väder. Det blir svårt att få plats allihopa inomhus då lägenheten inte är så stor.

Nu ska jag käka lite frukost och göra mig iordning för jobbet!

Uppdatering!

I torsdags hade vi en lite efterskottspresent att ge vår kära vän Pia. Hon fyllde den 26 Juli men eftersom jag var i Norge då så fick det bli senare. Jag och Cilla hade bestämt oss för att överraska henne med lite grejjer.

Det började med en ögonbindel från hennes lägenhet till en bit utanför Ljungskile. Till en börja med så visste hon vart vi var på väg då hon kände hur och när vi svängde! (Vadå att hon kör den vägen för ofta?) Så vi fick in på några småvägar för att lura bort henne.



Vi besökte först kexfabriken i Kungälv och sedan ett jättemysigt cafe som hette Farbror Knuts Cafe.



Min fika bestod av en kladdkaka! Hur god som helst. Och Knuts Kaffe - Jättegod. Det var något annorlunda i Kaffet som inte brukar vara där men det var gott i alla fall. Pia tog en jättestor chokladboll med varm choklad. Och Cilla tog en macka och cola.

image133

Efter allt detta gott bar det återigen vidare. Denna gågen mot Göteborg och Universeum. Kan ju säga att det är tur jag hade GPS i bilen, för det hade hänt en olycka innan tingstadstunneln och min kära GPS ledde oss runt istället! Så inget onödigt kösittande här inte! Universeum var helt okej. Roligt att se alla djuren. Men inte överväldigande fantastiskt. Efter Universeum började vi bli hungriga, så vi tog spårvagnen in till Avenyn och käkade jättegod mat på Gamleport.

Sedan började vi bli trötta så vi begav oss hem. Men hela dagen var jättelyckad och Pia blev jätteglad för sin lilla present =)

image134

FIck en sån perfekt bild på denna söta fågeln!

Ny mobil!

Dagen innan min födelsedag, och jag har skffat en ny mobil.
Äntligen har den släppts. Min Sony Ericsson W580i. Älskade den redan från första stund.
Och när jag fick pilla lite med den så gillade jag den mer!!!

Så här ser den ut!
image130

Ännu en dikt

Satt och läste igenom mitt förråd av dikter jag en gång skrev och hittade ännu en speciell för mig.
Dikten är för en speciell människa, som kommit betyda mycket för mig =)


Varför ska det vara så svårt?
Så svårt att gå vidare?

Why and why should it be so complicated to move on
To leave you behind me

I know the answer already...
Because I still haven´t forgotten you
I still have feelings for you
And I still haven´t forgot your love to me
And I was stupid enough to close my eyes...


Min dikt...

Det är som om du skriver din berättelse på ett papper
med en penna
Det är bara en sak som fattas

bokstäver

Hur mycket du än skriver och kladdar
förblir pappret tomt

Det är som ett tomt papper
som du kan bygga upp ditt liv på

Dina ord är ditt liv

Du bestämmer precis själv hur du ska ha ditt liv

Vem du ska älska
Vart du ska leva
Hur du ska bo
Vad ditt efternamn blir
När du ska få barn
Varför du gifter dig

Men pappret förblir tomt
Hur mycket du än skriver
suddas allting ut igen
Det suddas ut

du vaknar

Allt var bara en dröm

I en dröm kan du skriva på pappret
Men när du vaknar upp

är pappret tomt


Försvunnit?

Satt nyss och tänkte tillbaka på mitt liv. Skolan, vänner, familjen.
Kom då på att det saknas en hel del minnen från en viss tid.
Den tiden jag älskade mest av allt. Allt har bara raderats!
Varför har jag inte tänkt på det innan?
Varför har jag låtit det pasera som inget hade hänt?

Önskade att det fanns ett sätt att tala om för dig, min vän, hur mycket jag saknar dig.
Hur mycket jag önskade att vi fortfarande hade kontakt.
Förlåt för allt dumt jag gjort dig!
Ångrar mig så.


Olycklig?

Varför återkommer dessa förbaskade drömmar?
Är det något jag saknar?

Finns det någon som kan tyde drömmar eller som kan få dom försvinna?

Du återkommer hela tiden, varför?
Du kommer alltid finnas i mit hjärta!

RSS 2.0