Mycket man vill, så lite tid

Vaknade av att sms-signalen löd i min mobil. Hmm.. Vem känner jag som skickar sms till mig så här tidigt? Inga av dom vänner jag umgås med går upp innan klockan slagit 8 om dom inte måste =P
Möts utav texten " Förlåt mig. Jag är en ondskefull människa!! Jag var på gymet igår och nu har jag pajjat ryggen. Kan inte jobba idag" 
Panik!! Ska jag stå ensam hela dagen då? Shit. Ja ja. Det är bara att bita i det sura äpplet... Men upp ur sängen kom jag och piggare än någonsin. Värsta morgontrötta-medicinen juh!

Nu står jag här. Har faktiskt fixart in en extra-jobbare som ska vara hos mig från 12-18. Skönt det. Så kan jag få gå på lunch i lugn och ro. *phu*

Igår kom min tre underbara goa tjejer till mig och såg på film. Med andra ord: Cilla - Pia - Åsa. När man er med er så går det inte an att vara sur eller ledsen. Ni gör livet värt att leva även i det jobbigaste stunderna.
Det värsta är att när man väl har startat skrattmaskinen Åsa så går det ej att stänga av förrän hon däckar. He he.

Ikväll trodde jag att jag skulle få sluta vid 18, men icke sa Nicke. Det blir till att göra en stängning till för Sandra lilla. Ska inte klaga egentligen för det blir goa pengar sedan i december (eftersom vi får lönen i en månad släpande). Men då kan man shoppa julklappar.

Igår beställde Sandra film för 1600:- !! Ja ja. Det var ju ändå filmer jag ville ha och även lite julkappar. Ska bli kul och se sen när det kommer fram. Funderar på om jag ska springa bort till cd-specialisten och köpa Ugly Betty säsongen. Gillar ju den serien. Men dessvärre kostade det efter det också. Är nästan mer sugen på Heroes. Men men, vi får se va det blir av.

Nu har jag städat större delen utav butiken. Skyltat om och störtat nya varor. Ska väl fortsätta med det och vänta in min kollega som snart kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0