Iphone eller Prada???

Det har varit mycket snack om den nya Iphone som Apple snart släpper i Sverige. I USA ska den släppas i Juni men redan nu så är den slutsåld sedan länge och väldigt väldigt populär. Jag gillar Iphone, den är speciell och funktionerna är väldigt många. Men själv har jag nog ingen användning för den.

image27

Den är väldigt stilren och det jag gillar mest är att den inte har några knappar.
Genom olika grepp kan man alltså styra de vanliga funktionerna utan knappar.
Telefonen känner dessutom av hur du håller den och anpassar sig beroende på om den är i liggande eller stående läge. Vidare förstår den att du tänker inleda ett samtal när du lyfter den till örat och stänger då av musik som spelas.

Hur fräckt är inte det??? Detta är den ultimata telefonen för personer som måste ha med sig dator jämt. Mycket smidigare och mycket snyggare.


image28


Batteritiden på denna fantastiska lur är inte så vidare fantastiskt. Tiden kan jämföras med batteritiden på en ipod. 5 timmar om du kör på video och 16 timmar med bara musik. Deta leder till att man titt som tätt får ladda telefonen. Men man kan inte räkna med mer batteritid på en telefon i dess storlek och dom funktionerna. Utvecklingen har inte kommit så långt.


Sedan har vi den omtalade Prada-telefonen som är otroligt lik iphone.
Pradaphone som den så fint heter är LGs nya hopp och är framställd i samarbete med Prada.
Dessa två telefoner är oerhört lika. Det finns än idag inte så mycket uppgifter om den då den är rätt ny på marknaden. Men det är bara att vänta och se hur pass bra den är...

image29

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0